Hvis du gerne vil have alle nyheder om hvad vi går og laver så er facebook den hurtigste og nemmeste måde, da du der får nyhederne direkte fra os uden at du selv behøver at opsøge dem. På den måde er du altid opdateret på det nyeste fra midtjysk trialsport, og kan nemt følge med i hvornår vi afholder løb og arrangementer samt se billeder og videoer fra træninger og meget andet.

Vi bruger også facebook til at efterlyse folk der har lyst til at hjælpe til vores arrangementer, så hvis du er interesseret i at komme ud og se sporten helt tæt på er det en god ide at følge os derinde. Klik her for mere info om at blive frivillig.

Vores facebook side!

Du kan også følge med på de seneste arrangementer herunder!

Nyheder

17. Juni 2018

DM 3, på hjemmebane!

Vellykket TRS DM 3. afdeling arrangeret af Midtjysk Trialsport. Kan man forestille sig- at nogen som helst med forstanden i behold! ville ønske sig en losseplads i baghaven. Ja det kan man godt, hvis man er trial kører og lossepladsen er Tandskov. Det krævende og afholdte terræn har netop i weekenden, endnu engang dannet ramme om en super DM afdeling i trial, nemlig nr. 3 i 2018. Midtjysk trialsport var denne gang arrangører. Formand Søren og mange gode kræfter havde lagt sig i selen for at give de 40 tilmeldte kørere udfordringer på alle niveauer. Hovedarkitekten bag sektionerne Ole Kristensen kunne da også flere gange under afviklingen af løbet tilfreds konstatere, at de udtænkte spidsfindigheder levede op til forventningerne. I alt fald var underholdningen i top i flere af sektionerne, når motorcykel og mand adskilte sig på kunstnerisk vis. Alle kom dog med overskud og godt humør helskindet igennem. I alt ni medlemmer fra MTS deltog i konkurrencen. I C klassen tog Per Larsen 1. pladsen og Christian Buch 2. pladsen. Det er første sæson for de to herrer, godt gået (eller kørt) Jørn Bak Kirkegård og sønnike Sonni Bak Kirkegård havde denne gang valgt at springe op i B klassen og de gjorde det godt, i B klassen er der endnu en far og søn ”fight” nemlig Søren og Marcus Brahe. Det er da vist hvad man kalder kvalitetstid. I A klassen var der kamp til stregen men Alex Overby med Ole K. som myndig og kyndig minder sikrede sig 1. pladsen med kun 4 points forskel til Jan Jørgensen. Alex har nu vundet alle tre afdelinger i A klassen i år. Selv om de ikke er fra MTS så skal da lige nævnes ”toppen af poppen” her var der også meget tæt løb og kun få point adskilte på skamlen. Således tog Mikkel Brade 1. pladsen i elite, med kun to point foran Morten Andersen. Fra MTS skal der lyde stor tak til alle de frivillige som hjælper til sådan en dag. Uden bedømmere, klippere, madlavere, sektionsbyggere og opryddere kan sådan en begivenhed ikke lykkes. God sommer.

Billeder taget af Jesper Lykke


Flere billeder kan ses på Galleri!

3. Juni 2018

DM 2 med sol og gode placeringer.

Anden afdeling af DM i Trial var præget af varmt vejr og dansk sommer, når den viser sig fra sin bedste side. Til Skovtrial på Fyn var der lavet gode og spændende sektioner, med passende udfordringer til alle klasser. Trial når det er bedst. Fra MTS var der godt fremmøde og resultaterne udeblev ikke. På toppen af skamlen i A-klassen tog Alex Overby pokalen i et tæt opgør med Jan Jørgensen. Alex nød godt af Ole Kristensen´s opmuntring og vejledning, hvilket sikrede det nødvendige forspring. I C klassen var MTS alene på skamlen, superflot og tillykke til Per Larsen, Christian Buch og Jørn Bak Kirkegård. (Per og Christian havde netop forinden købt nye cykler hos Trialaction, mon det gjorde udslaget?) 

Nu glæder vi os til 3. afdeling af DM i trial 16. Juni på hjemmebane i MTS!

Billeder af Alejo Cvitanich


22. Maj 2018

Arbejdsdage i Hårup.

Høj sol og ditto arbejdsmoral prægende pinsen i MTS og klubområdet i Hårup. Terrænet kan nu med rette kalde sig et ægte ”Trial-Resort” med mange alsidige muligheder. Peter og hr. Weidemann kørte sten i den nye ” ??-rende” (mange sten) og etablerede desuden stikvej ved parkeringspladsen.  

Mads leverede og betjente minigraveren og sammen med myggene og formand Søren tog flittige hænder, motorsave, grensakse, og vinkelslibere fat og der fremstår nu helt nye og udfordrende spor og kanter i Hårup.

Men hvad skal de så hedde? Vi har jo allerede Future-stenen og Beta-kanterne. Har vi nu fået en Scottish-rende og en Gas Gas-høj?  Under alle omstændigheder er området opgraderet og der er mange nye og spændende muligheder for at prøve sig selv og mekanikken af. På sådan et par arbejdsdage i klubben kan der med flittig indsats, maskiner, rundstykker og frankfurtere nås meget, også hygge og røverhistorier.  

 

15. April 2018

Flot tilslutning fra MTS til årets første DM afdeling.

Ikke mindre end 11 medlemmer fra MTS deltog i årets først afdeling af TRS Dansk mesterskab, i Øster Hornum. Heraf var der flere debutanter i C- klassen. MTS var endvidere repræsenteret i A- og B-klassen. Vejret artede sig til den flotte side, den lune forårsluft, det inspirerende landskab og de veldisponerede sektioner, skabte den perfekte ramme for de i alt 47 deltagere, til årets første DM afdeling. I C-klassen dominerede MTS sejrsskamlen, med en 1. plads til Jørn B. Kirkegård, en 2. plads til Sonny B. Kirkegård og en 3. plads til Bertram V. Jansen. I A-klassen strøg MTS til tops, med Alex Overby på en flot 1. plads. Se de samlede resultater på dmusport.dk. Tak til Rebild Trial Sport for et flot arrangement.

MTS er i øvrigt arrangør af årets 3. DM afdeling d. 16 juni 2018. Her får vi god brug for flittige hænder og hjælpere både til forberedelsen, men især også til afvikling af selve dagen. Der er behov for både bedømmere og klippere. Så kender du nogen som kunne tænke sig at hjælpe til, så giv "endelig lyd"