Bemærk at træning i disse områder kræver medlemsskab af en DMU klub samt gyldig licens.

Hårup

Adresse: Hårup Vestervej 10, 8600 Silkeborg

Åben for træning:

  • Onsdag kl. 09-20
  • Torsdag kl. 09-20
  • Lørdag kl. 09-18

Cykel Trial er der ingen begrænsning i dage eller tidsrum. 

Hvis ikke medlem af klubben koster det 30 kr. pr. træning.

LÆS DETTE FØR TRÆNING

- Ved træning i åbningstiden skal der være mindst 2 kørere med licens, hvoraf mindst 1 kører er fra MTS.

- Officielle MC Trial træningstider skal forstås som træning der er blevet opslået på Facebook af den toiletnøgle ansvarlige, der er således adgang til toilet på den opslåede dag og i det opslåede tidsrum.

- De officielle MC Trial træningstider vil ligge på de ovenstående dage og indenfor ovenstående tidsrum.

- Parkering skal så vidt mulig foregå længst væk fra skydeklubben. Kørsel på P-pladsen må kun foregå som langsom transport til transport sti ind i træningsområdet.

- MC Trial kørere skal være iført godkendt hjelm, støvler, knæbeskytter, rygbeskytter under træning, Førstehjælpskasse og telefon skal være tilgængelig.

Silkeborg Trialresort (Hårup) er Midtjysk Trialsport’s eget træningsområde og er et helt fantastisk trialområde, som er stillet til rådighed af Silkeborg kommune. Området er i konstant forandring og ændre sig hele tiden i takt med årstiderne, samt de forbedringer / ændringer, som Midtjysk Trialsport løbene laver. Hårup byder på et væld af oplevelser og træningsmuligheder og her er noget for alle, hvad enten man er den absolutte nybegynder, Classic kører, eller elite kører på landsholdet. Terrænet er let kuperet og er omgivet med skrænter af forskellige karakter, der er indlagt dæk, sten, beton elementer og træstammer af forskellige størrelser, og området byder ligeledes på et hjørne med beton og bygge affald hvor selv den bedste kan få styret sine lyster.