Vil du være medlem af Midtjysk Trial Sport?

Alle, ung som gammel, er velkommen hos MTS, og du kan finde dig godt til rette som helt ny eller erfaren trialkører. Vi holder til i Silkeborg med et flot, centralt træningsområde i det jyske søhøjland og samarbejder også med andre danske trialklubber, hvor vi deles om terrænerne. Vi fokuserer 100% på motorcykel-trial og vi mener, at MTS er til for at gøre medlemmerne bedre til sporten og sikre et godt fællesskab blandt alle med interesse for motorcykler, friluftsliv og motion. Derfor bestræber vi os også på, at klubbens overskud skal kanaliseres tilbage til medlemmerne i form af gode sportslige tilbud, sjove arrangementer og spændende løb.

Hvad er motorcykel-trial?

Helt kort er trial en balancesport med forhindringer på specielle motorcykler. Fart er ikke målet, men at komme gennem anlagte spor i et udendørsterræn uden at sætte foden på jorden. Derfor kan man være med i alle aldre og vi oplever stort set aldrig alvorlige skader. Men tro endelig ikke, at trial er let. Du får sved på panden og kommer til bruge hele kroppen. Og så vil du som medlem opleve et helt unikt og tæt fællesskab, ikke kun i MTS, men i hele det danske trialmiljø, hvor vi mødes til løb og træninger gennem sæsonen.

Som medlem af MTS I MTS bliver du del af en klub, hvor alle er engageret i hjælpe hinanden. Vi løfter i flok og vi er alle med til at forme klubben og miljøet i sporten. Vi afholder som udgangspunkt altid én fast træning om ugen, og generelt to gange om ugen i sommerhalvåret. Og der arrangeres løbende udvidet træning med professionel instruktør. Dertil vil du løbende blive inviteret til forskellige arrangementer samt træningsstævner, ligesom der afholdes træningsskoler, seminarer og klubture.

Sådan melder du dig ind

Du kan melde dig ind i klubben ganske nemt og hurtigt via linket nedenfor. Man finder Midtjysk Trial Sport på oversigten med DMU-klubber, opretter sig og vælger det rigtige medlemskab. Derefter kan du som ny kører købe indslusnings-licens til trial i DMU, som er et opstartstilbud og er gyldig hele året ud. Så jo før du køber licens og starter med at køre, des mere får du ud af medlemskabet og licensen.

©midtjysktrialsport

©midtjysktrialsport

Vil du høre mere?

​Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 20 12 25 38 eller skrive til jysktrialyt@gmail.com. Vi er frivillige i bestyrelsen, så bær over med os, hvis vi ikke når at tage telefonen.
Du kan også skrive din email i feltet nedenunder, og så vil vi sende dig info om at melde dig ind og den kommende sæson.

FÅ MERE INFORMATION så indtast din mail herunder

* indicates required

Intuit Mailchimp

Kontakt os

Adresse
Hårup, Vestervej 10
8000 Silkeborg
Telefon
20 12 25 38
Rutevejledning