Fotograf, midtjysk, trialsport

Bliv frivillig fotograf

Vi mangler altid gode billeder til vores facebook og hjemmeside, så hvis du har lyst til at øve dig på at tage billeder mod at give et par af de bedste til os, så er der rig mulighed for det. Trial er en meget fotogen sport pga det lave tempo, så der er gode muligheder for at få nogle gode skud i kassen.

Betingelserne er som følger:

1: Dette er et tilbud til amatører og øvede fotografer som ønsker at blive bedre og søger nye udfordringer at øve sig på. Dvs at arbejdet er ulønnet, dog kan der være gratis mad/drikke ved større arrangementer. 

2: Du bliver frivillig ved at melde dig ind i vores facebookgruppe herPå den måde kan du selv følge med i hvor/hvornår der sker noget, eller efterlyse photoshoots i gruppen.

3: Når du så har taget billederne og valgt de gode ud uploader du dem i et album i gruppen, helst uden store vandmærker/logoer eller lign. Webmasteren i klubben udvælger så løbende fotos fra albummet/flere albums og bruger dem på klubbens facebookside, hjemmeside, instagram, osv. 

3: Du kan frit bruge alle billeder du tager hos os som du vil, feks på din egen hjemmeside, portfolio, foto forums, osv. Der er kort sagt ingen copyright hverken den ene eller den anden vej. Hele pointen er at holde det afslappet både for dig og os, så betragt det som en mulighed for at blive bedre og få noget gratis omtale via vores mange kanaler.

4: Film/videofolk er også velkomne til at producere små film til vores youtube kanal her, samme betingelser som for fotografer.